top of page

Fysioterapia

Hinnasto 

Fysioterapia 45min 66e

Fysioterapia 60min 76e

Fysioterapiapaketit 

3 x 45min 159e

3 x 60min 199e

Maaliskuun 2023 ensikäynnit fysioterapiaan -50%!

Maksutapoina laskutus, korttimaksu,

smartum, epassi, edenred, eazybreak. 

Gym Equipments
Fysioterapia: Welcome

Fysioterapeutti Henrik Ketola (AMK)

Tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kuntoutus ovat sydäntäni lähellä.

Erityisosaamistani ovat sekä vammojen kuntoutus että niiden ennalta ehkäiseminen. Tavoitteena on suorituskyvyn parantaminen unohtamatta jokaisen yksilöllistä elämäntilannetta ja kuntoa. Hyödynnän tutkittua tietoa vastaanotollani sekä kokemuksen kautta toimiviksi havaittuja harjoittelu- ja terapiamuotoja. Lisäksi käytän erilaisia teippaustekniikoita sekä voimaharjoittelua kuntoutuksen tukena.


Oma lajitaustani löytyy koripallosta sekä urheilijana että valmentajana. Toimin tällä hetkellä nuorten koripallomaajoukkueen fysioterapeuttina. Loukkaantumiset päättivät oman urheilu-urani. Sen vuoksi tiedän, millaista on käsitellä kipuja ja niiden tuomia haasteita, niin fyysisellä kuin henkisellä tasolla.

Vapaa-aikani kuluu luonnossa monipuolisesti liikkuen – useasti golfkentällä tai luonnossa retkeillen unohtamatta kuitenkaan ruoanlaittoa ja kotona rentoutumista.

Vastaanotolleni ovat kaikki tervetulleita, ikään tai kuntoon katsomatta.  Fysioterapeuttina pyrin kokonaisvaltaisesti huomioimaan asiakkaani elämäntilanteen.  Asiakassuhteessa minulle tärkeimpiä arvoja ovat luottamus, rehellisyys ja kunnioitus. Kannustan asiakkaitani omatoimiseen harjoitteluun sekä aktiiviseen elämäntapaan.

Elämässä sattuu ja tapahtuu – tule sellaisena kuin olet!

Henrik Ketola 

050 573 0075

hank.ketola@gmail.com

Henrik Ketola_2022 Sofia.jpg
Fysioterapia: Welcome
Physical Therapy Session

Yhteydenottopyyntö

Otan sinuun pian yhteyttä!

Fysioterapia: Sales Lead
bottom of page