top of page
Face Massage

Hieronta

Hieronta_progrest.JPG

Hieronta

Hieronta auttaa kehoa palautumaan, edistää elimistön neste- ja verenkiertoa sekä rentouttaa. Progrest tarjoaa hierontaa eli pehmytkudoskäsittelyä, nivelmobilisaatiota ja vipuvarsitekniikkaa hyödyntävää kehonkäsittelyä. Lisäpalveluna on ostettavissa purentalihashierontaa. Hoitosuunnitelma luodaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden perusteella.

Massage

Hieronta eli nivelmobilisaatio

Hieronta rentouttaa lihasten jännitystiloja ja lievittää niistä aiheutuvia kiputuntemuksia sekä palauttaa kehoa ja mieltä rasituksesta. Hieronta vaikuttaa pääasiassa vilkastuttamalla kudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.
 

Nivelmobilisointi lisää tilaa nivelkapselissa ja sen tavoite on parantaa nivelen liikkuvuutta ja lievittää kipua. Käsittelyn vaikutusta pyritään lisäämään omatoimisilla, nivelalueen liikkuvuutta, koordinaatiota ja lihasvoimaa parantavilla harjoitteilla.

Nivelmobilisaatio

Vipuvarsitekniikka

Vipuvarsitekniikassa käytetään apuna liikettä ja kehon omia vipuvarsia eli raajoja. Niiden avulla lihas saadaan venymään ja nivelen liikeratoja parannettua.

IMG_3759_edited_edited.jpg

Hierontaan?

Löydät hieronnan ajanavarauksen täältä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä laittamalla minulle viestiä sähköpostiosoitteeseen mirka.progrest@gmail.com

bottom of page