top of page
PersonaTrainer_edited.jpg

Valmennukset

Jokainen ansaitsee vahvan ja toimivan kehon – kehon, joka jaksaa kantaa läpi kuormittavan arjen ja jolla on virtaa vielä töiden jälkeenkin endorfiinia tuottaviin suorituksiin. 

Kehomme on kokonaisuus, josta on pidettävä monipuolisesti huolta –

Lihaksemme tarvitsevat voimaa, kimmoisuutta ja liikkuvuutta, jotta pysymme ryhdikkäinä, kivuttomina ja toimintakykyisinä. Hengityselimistömme tarvitsee oikean tasoista rasitusta, jotta arkisemmat askareet tuntuisivat helpommilta. Jokainen meistä tarvitsee siis kunnossa pitoa, miksi emme huoltaisi siitä parasta versiota itsestämme.

Personal Training -paketit

Progrestilla on tarjolla erilaisia valmennuspaketteja niin yksilöille, pienille ryhmille kuin yrityksille. 

Etävalmennus_edited_edited.jpg

Kaipaatko henkilökohtaista tukea, ohjausta ja sparrausta paremman fyysisen kunnon saavuttamiseen kestävästi ja koko kehon hyvinvointi huomioiden. Lue lisää!

IMG_0789.JPG
IMG_0148.JPG

Etävalmennus

Etävalmennus sopii henkilöille, jotka kaipaavat yksilöllistä tukea sijainnista riippumatta. Saat monipuolisen ja selkeän treeni- ja ruokavalio-ohjelman. Kehittymistä seurataan treeniapplikaation avulla ja valmentajan tuki on aina tarvittaessa käytössäsi. Lue lisää! 

Ryhmille

Personal Trainer tunnit Progrestin Studiolla tai isompien ryhmien treenit ennakkoon sovitussa lokaatiossa. Pyydä tarjous täyttämällä yhteydenottolomake täältä.

Valmennus_progrest.JPG
Vipunosto_kädet_suorana.JPG

Yrityksille

Progrest tarjoaa yrityksille palveluja. Ota yhteyttä niin sovitaan yrityksesi näköinen treeni joka edistää työntekijöiden jaksamista ja hyvinvointia. Voit pyytää tarjouksen täyttämällä ja lähettämällä yhteydenottolomakkeen täältä. 

IMG_3759_edited_edited.jpg

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Pääset jättämään yhteydenottopyynnön ajanvaraussivulta. Tarvittaessa voit lähettää lisäkysymyksiä sähköpostiosoitteeseen mirka.progrest@gmail.com

bottom of page