top of page
kallio_heini_miettinen.JPG

INFO

Sijainti 

Progrestin hieronta- ja PT-studiolle pääset helposti julkisella liikenteellä. Läheltä Rautiovaunut 6 ja 8 pysähtyvät aivan studion eteen. Autolla saapuessasi 2. alueen parkkipaikkoja löytyy Eurantien kuin Sturenkadun varrelta. 

Yhteystiedot

Hämeentie 94 , 00550 Helsinki

+358 40 0343547

Esittely

Ota yhteyttä, niin tutustutaan lisää! 🤎

Mirka Heiniö

Koulutettu Personal Trainer ja hieroja

Olen auktorisoitu Personal Trainer ja koulutettu hieroja. Liikunta ja kunnon kehittäminen on ollut nuoruudesta asti intohimoni. Valmistuin Personal Traineriksi vuonna 2014 ja tehnyt siitä asti töitä hyvinvoinnin parissa valmentajana ja sittemmin myös koulutettuna hierojana.

Perustin Progrestin vuonna 2021, jolloin studio muodostui pienestä hierontahuoneesta Mäkelänkadulla. PT-ohjaukset tein julkisilla kunto-, ulkosaleilla ja etänä asiakkaiden kanssa. Kun toimintani kasvoi Progrest siirtyi uusiin toimitiloihin Vallilaan.

Hierontapalveluni päätavoitteet on tehostaa asiakkaiden palautumista niin urheilusuorituksista kuin arjesta, lievittää kiputiloja ja ennaltaehkäistä niiden oireilua jatkossa sekä rentouttaa  asiakkaan mieltä ja kehoa. Hierontavastaanotoltani saat takuuvarmasti voimakasta urheiluhierontaa, mutta halutessasi myös kevyempää rentouttavaa klassistahierontaa. Vahvuuteni puolestaan Personal Trainerina ovat treenien yksilöiminen, monipuolisten harjoitusohjelmien suunnittelu sekä rennon ja mukavan ilmapiirin luominen.


Olen auttanut asiakkaitani mm. painonpudotuksessa, lihasmassan kasvattamisessa, juoksukunnon kehittämisessä ja poliisikoulun kuntotesteihin valmistautumisessa.

bottom of page