top of page
Etävalmennus_edited_edited_edited_edited.jpg

 Etävalmennus

Kenelle etävalmennus sopii?

Etätalmennus sopii kaikille, jotka haluavat saada laadukasta valmennusta omasta sijainnista riippumatta. Haluat treenata tavoitteellisesti ja saada aikaan kestäviä muutoksia liikunta- ja hyvivointialan ammattilaisen tuella. Kaipaat säännöllistä motivointia ja ohjausta tuloksien saavuttamiseksi. 

Mitä etävalmennus sisältää

Treeniohjelma

Saat sinun tavoitteisiin ja tarpeisiin räätälöidyn säännöllisesti päivittyvän treeniohjelman kuntosalille, kotiharjoitteluun tai ulkoliikuntapaikoilla treenaamiseen. Ohjelman tueksi saat käyttöön treeniapplikaation, jotta niin sinä kuin valmentajasi pystyy seuraamaan harjoitteluasi ja kehittymistäsi. 

Ruokaohjelma

Saat monipuolisen ja arkeesi sopivan ruokaohjelman ruokavaliosi, allergiasi ja muut ravintoon liittyvät toiveesi huomioiden. Ruokaohjelma luodaan tukemaan tavoitteitasi, olivatpa ne sitten painon pudotus, kiinteytyminen, lihasmassan kasvattaminen ja voiman lisääminen tai energinen ja hyvinvoiva arki.

 

Tärkeää on, että löydät valmennuksen avulla itsellesi kestävän tavan syödä "oikein" eli monipuolisesti ja riittävästi. Saat ohjausta ja tukea kestävien ruokatottumusten rakentamiseen. Etävalmennuksen ruokaohjelma ei ole pikadietti vaan uusi terveyttä tukeva normaalisi. 

Valmentajan tuki

Etävalmennuksessa valmentajasi on tukena ja tavoitettavissa koko valmennuksen keston ajan.  Valmennuksen aikana voit ottaa valmentajaan yhteyttä rajattomasti treeniaplikaation chat-palvelun kautta. Valmentajatuen tarkoituksena on tukea ja motivoida asiakasta kohti tavoitteita. Lisäksi saat täytettäväksi viikkoraportin, jossa kerrot kuinka treenisi, palautuminen ja ruokailut ovat sujuneet kuluneen viikon aikana. 

Hinta & maksaminen

Hinta

110 €/kk 

Minimi sitoutuminen 3 kk

Maksaminen

Valmennuksen kuukausimaksu tapahtuu laskulla tai liikunta/hyvinvointietuja hyödyntämällä (Smartum, Edenred, Epassi ja Eazy-break).

 

Jos haluat maksaa osan valmennuksesta esimerkiksi liikunta/hyvinvointieduilla ja lopun osamaksulla, olethan minuun yhteydessä ennen ostotapahtumaa. 

Etävalmennus_edited_edited_edited_edited.jpg

Kiinnostuitko etävalmennuksesta?

Pääset jättämään yhteydenottopyynnön täyttämällä lomakkeen täältä. Tarvittaessa voit lähettää lisäkysymyksiä sähköpostiosoitteeseen mirka.progrest@gmail.com

bottom of page